ул. Миле Поп Јорданов 4б б 1000 Скопје
+389 72 246 098 +389 71 218 066
markossistem@yahoo.com

Роло завеси

Роло завеси

Леснa заштита од сонцето, обезбедeна од модерни и декоративни ткаенини со различни бои и густина на ткаење. Новите видови на овие завеси целосно ја затемнуваат вашата соба.
Ролетните се состојат од алуминиум вратило со механизам и платно.
Ролетните со синџир на управување се користат со помош на синџири.
Механизамот и профилот можат да бидат во бела или сива боја, а постои можност и за инсталирање на декоративни маски.