ул. Миле Поп Јорданов 4б б 1000 Скопје
+389 72 246 098 +389 71 218 066
markossistem@yahoo.com

ПВЦ врати

ПВЦ врати

ПВЦ врати

Влезната врата е главен начин за влез во секоја куќа или стан, па затоа е и предмет на постојан стрес и издржливост. Таа мора да биде во состојба да поднесе многубројни отвори и затвори, како и екстремни временски влијанија. Високата стабилност, оптималната топлинска изолација, одличната звучна изолација и заштитата од кражби, долгиот работен век, како и софистицираниот дизајн се клучни барања при купување на влезна врата. Влезните врати од Саламандер продуктната линија ви нудат удобност со која вие ќе се чувствувате добро и безбедно. Безбедносните приклучоци со 3 или 5-точки на брави може да се инсталираат за највисоките безбедносни барања.

Неколку факти за Саламандер вратите:

  • Одлична термичка изолација, благодарение на 4,5 и 6 коморните профили
  • Голема димензионирана челична арматура со заварени агол конектори која гарантира највисок облик на стабилност
  • Термички изолиран праг или подобра топлинска изолација, како и намалена кондензација
  • Класично елегантен изглед со меки рабови
  • Безброј можности за дизајн од сите комерцијално достапни стакла, винил и алуминиумски панели кои може да се комбинираат еден со друг
  • Два компресирачки печати за спречување топлински мостови и инфилтрација на бучавата
  • Широк избор на бои на располагање во многу стандардни бои и декори, RAL и сопствени бои се достапни на барање