ул. Миле Поп Јорданов 4б б 1000 Скопје
+389 72 246 098 +389 71 218 066
markossistem@yahoo.com

Венецијан завеси

Венецијан завеси

Венецијански ролетни се внатрешна декорација кои го чуваат домот од влијанието на сонцето. Тие ја контролираат насоката и количината на светлина и се идеални за сите видови на отвори. Венецијан завеси се монтираат во самата рамка на прозорецот со својата внатрешна страна. Тие, исто така може да се монтираат и на покривот на прозорецот. Се состојат од метална обложена кутија, механизам, жици и прачка за отворање и затворање, како и алуминиумски ленти. Тие се изработени од специјална двострана алуминиумска боја, така што нивниот рок на траење неограничен. Ние нудиме алуминиум венецијан завеси се вршат основната поделба на ширина на ламели и венецијански ролетни со ребра од 16мм, 25мм и 50мм.

Вариолајт завеси