ул. Миле Поп Јорданов 4б б 1000 Скопје
+389 72 246 098 +389 71 218 066
markossistem@yahoo.com

Окапници

Окапнициq

Алуминиумска Пластифицирана Окапница – Бела

Алуминиумската окапница се користи за заштита на долниот дел од зградата под прозорецот. Главната цел на окапницата е да се создаде физичка бариера која ја спречува влагата и да овоможи водата да има слободен пад. Окапницата има две површински обработки: пластифицирана бела и анодизиран сребрен мат. Профил на дебелина 1.5mm

  • Расположлива димензија од 70 до 300мм
  • Максимална должина на монтажа 3м
  • Материјал профилиран алуминиум

Алуминиумско пластифицирано бело капаче 11 cm

Алуминиумско Пластифицирано Бело Капаче за Левата страна. За секоја ширина одговараат соодветни алуминиумски капачиња.