ул. Миле Поп Јорданов 4б б 1000 Скопје
+389 72 246 098 +389 71 218 066
markossistem@yahoo.com

Зебра завеси

Зебра завеси

Елегантено и практично решение, како за бизнис така и за домашните простории. Постојат различни ширини на ленти и голем број на бои, кои ќе го направат вашиот простој приајтно место за работа или живеење. Лентите се лесни за користење и ќе ви овозможат контрола на количината и насоката на светлината. Покрај заштитата од сонцето, зебра завесите се ентериер кој ви даваат модерен дизајн на просторот.

Во форма тие се поделени на:

  • прави
  • коси

Понудата вклучува:
– разни бои и дезени