ул. Миле Поп Јорданов 4б б 1000 Скопје
+389 72 246 098 +389 71 218 066
markossistem@yahoo.com

За нас

За нас

Компанијата МАР-КОС Систем се занимава со производство и инсталирање на следниве производи:

  • ролетни
  • ролетни
  • ролетни
  • тенди
  • завеси
  • шарени завеси
  • ролетни
  • завеси панел
  • кадифе завеси
  • ролери врати и виткање врати.

ВИЗИЈА

Ние сме релативно млада компанија составена од тим од млади, но високо професионални и искусни луѓе. Искуство на нашиот тим гарантира квалитетна инсталација на производи, а редовната обука дава максимален придонес кон подобрување на услугите. Ние обезбедуваме висока точност, брзо производство и испорака на производи за задоволството на клиентите, што е наша примарна цел. Ние сме во состојба да одговориме на високите барања во однос на функционалноста, естетика, квалитет и специфичноста на ентериерот и екстериерот, било да се работи за мали или големи проекти. 

Наши партнери