ул. Миле Поп Јорданов 4б б 1000 Скопје
+389 72 246 098 +389 71 218 066
markossistem@yahoo.com

Производи со врвен квалитет

ПВЦ Врати
ПВЦ Прозори
Комарници
Ролетни
Подпрозорска даска
Окапници
Опшивки од гипс картон
Стакла к-фактор 4 Сезони
Зебра завси
Роло завеси
Венецијански ролетни
НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ